Επιστροφές-Αλλαγές

ΑΛΛΑΓΕΣ

-Στην εταιρεία μας επίσης υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προιόντος που προμηθεύτηκε ο πελάτης, είτε με το ίδιο προιόν σε άλλο μέγεθος και χρώμα, είτε με οποιοδήποτε άλλο προιόν της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δικαιούται να δεχτεί την αλλαγή των προιόντων μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και τα προιόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση( όπως ακριβώς τα παρέλαβε ο πελάτης ). Τα προιόντα προς αλλαγή πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό της αγοράς τους) απόδειξη λιανικής –τιμολόγιο).Διαφορετικά η αλλαγή δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή.Οι αλλαγές  γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προιόντος από τον πελάτη.

Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ γίνονται δεκτά για επιστροφή/αλλαγή τα προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών : εσώρουχα, brazil/string, σετ εσωρούχων, bralette set, ζαρτιέρες, κορμάκια-body, babydoll που περιέχουν εσώρουχο, καθώς και αθλητικά μπουστάκια γυμναστικής.

Βήματα για την αλλαγή προιόντων

Στην περίπτωση αλλαγής,ο πελάτης μπορεί να κάνει το αίτημα αποστέλοντας email στην εταιρεία μας, ενημερώνοντας μας ποιο προιόν επιθυμεί να αλλάξει (κωδικός-όνομα προιόντος-μέγεθος) καθώς επίσης ποιο προιόν επιθυμεί να προμηθευτεί εκ νέου (κωδικός-ονομα προιόντος-μέγεθος).Για την διαθεσημότητα του καινούργιου προιόντος θα ενημερωθείτε μέσω email από την εταιρεία μας. Τα προιόντα προς αλλαγή ταχυδρομούνται με ευθύνη του πελάτη και με εταιρεία courier της επιλογής του.Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιπλέον ο πελάτης έχει την επιλογή  να χρησιμοποιήσει την ταχυδρομική (courier center) της εταιρείας μας όπου θα υπάρχει χρέωση η οποία θα ανέρχεται τα 5€, σε αυτήν την περίπτωση απαραίτητη είναι η επικοινωνία με την εταιρεία μας μέσω email. Εμείς με την σειρά μας οργανώνουμε σε συνεργασία με την courier center την παραλαβή του δέματος από τον χώρο που θα μας εχει υποδείξει ο πελάτης.Η πληρωμή της αποστολής πραγματοποιείται από τον πελάτη κατά την παράδοση του δέματος στην courier. Το προιόν που θα αποσταλλεί εκ νέου στον πελάτη δεν θα έχει κανένα κόστος αποστολής, θα είναι και πάλι δωρεάν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στην εταιρεία μας υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εάν για οποιονδήποτε  λόγο ο πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος με το προιόν. Η εταιρεία μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή των  προιόντων μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και τα προιόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση( όπως ακριβώς τα παράλαβε ο πελάτης) .Τα προιόντα προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό της αγοράς τους ( απ’οδειξη λιανικής – τιμολόγιο).Διαφορετικά η επιστροφή δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή.Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προιόντος από τον πελάτη.Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα προιόντα που έχουν έκπτωση.

Για λόγους υγιεινής ΔΕΝ γίνονται δεκτά για επιστροφή/αλλαγή τα προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών : εσώρουχα, brazil/string, σετ εσωρούχων, bralette set, ζαρτιέρες, κορμάκια-body, babydoll που περιέχουν εσώρουχο, καθώς και αθλητικά μπουστάκια γυμναστικής.

-Ενημερώνουμε το κοινό μας πως -ΔΕΝ- γίνονται δεκτές οι επιστροφές χρημάτων σε ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ προϊόντα , προϊόντα προσφοράς και πακέτων προσφοράς.

Επίσης –ΔΕΝ- μπορούν να επιστραφούν προϊόντα όπου έχει γίνει χρήση εκπτωτικού κωδικού ή κωδικού προσφοράς (voucher code/coupon code).

Στις παραπάνω περιπτώσεις είναι εφικτή μόνο η αλλαγή τους

Βήματα για την επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής,ο πελάτης μπορεί να κάνει το αίτημα αποστέλοντας email στην εταιρεία μας, γνωστοποιόντας τον λόγο που επιθυμεί να κάνει την επιστροφή.Στη συνέχεια θα πρέπει να επισυνάψει τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμεί να κατατεθεί το χρηματικό ποσό που είναι να επιστραφεί.Τα προιόντα προς επιστροφή ταχυδρομούνται με ευθύνη του πελάτη και με εταιρεία courier της επιλογής του. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελατη. Επιπλέον ο πελάτης έχει την επιλογή να χρησιμοποιήσει την ταχυδρομική (courier center) της εταιρείας μας  όπου θα υπάρχει χρέωση η οποία θα ανέρχεται τα 5€, σε αυτήν την περίπτωση απαραίτητη είναι η επικοινωνία με την εταιρεία μας  μεσω email. Εμείς με την σειρά μας οργανώνουμε σε συνεργασία με την courier center την παραλαβή του δέματος από τον χώρο που θα μας εχει υποδείξει ο πελάτης . Η πληρωμή της αποστολής πραγματοποιείται από τον πελάτη κατά την παράδοση του δέματος στην courier.

Close
Close

Είσοδος

Close

Καλάθι (0)

Cart is empty Δεν υπάρχουν ακόμα προϊόντα στο καλάθι σας