Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

  • Μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας VISA, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, ή μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μέσω του συνδεδεμένου με την τράπεζα Alpha Bank συστήματος πληρωμής της ιστοσελίδας μας.Δεχόμαστε όλων των ειδών κάρτες από οποιαδήποτε τράπεζα.Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard, Maestro, Diners, Discover. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.blacktulip.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.Το Blacktulip.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

    Κόστος αποστολής όταν επιλεχθεί πληρωμή μέσω καρτας : Πλήρως ΔΩΡΕΑΝ

  • Μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό  Λογαριασμό Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή της παραγγελίας σας με κατάθεση σας παρακαλούμε στείλτε μας ένα E-mail στο info@blacktulip.gr, και θα σας ενημερώσουμε για τα στοιχεία του λογαριασμού κατάθεσης .Κόστος αποστολής όταν επιλεχθεί πληρωμή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό : ΔΩΡΕΑΝ
  • Αντικαταβολή, με χρέωση αντικαταβολής να ανέρχεται στα 2 ευρώ.

Πληροφορίες αποστολής

Για την επιτυχή αποστολή  συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το Black Tulip δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός Ελλάδας μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν το Black Tulip, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών.

Η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός  5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της από μέρους μας λήψης της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Σε περίπτωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, για την διασφάλιση του κατόχου της, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυτοπροσώπως στον αγοραστή/κάτοχο της κάρτας με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου και της πιστωτικής κάρτας. Εναλλακτικά, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σας, τρίτο οριζόμενο από εσάς πρόσωπο επιδεικνύοντας έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας. Διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης, υφίσταται κάποιο μεγάλο γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός εκτός ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος.

Πληροφορίες παραγγελίας

Τρόποι παραγγελίας:

  • Μέσω του e-shop στο www.blacktulip.gr. Επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, κάνετε προσθήκη στο καλάθι, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας καθώς και τον τρόπο πληρωμής και η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί.
  • Μέσω email. Μας αποστέλλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε, καθώς και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, Τ.Κ., τηλέφωνο επικοινωνίας).

Χρόνος παράδοσης

  • Για αποστολές εντός Ελλάδας η παράδοση γίνεται εντός 1 με 5 εργάσιμων ημερών.
  • Για αποστολές στο εξωτερικό θα ενημερωθείτε μέσω email για τον χρόνο παράδοσης, καθώς εξαρτάται από τον εκάστοτε προορισμό.

Επιστροφές-Αλλαγές

Αλλαγές

Στην εταιρεία μας επίσης υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προιόντος που προμηθεύτηκε ο πελάτης, είτε με το ίδιο προιόν σε άλλο μέγεθος και χρώμα, είτε με οποιοδήποτε άλλο προιόν της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δικαιούται να δεχτεί την αλλαγή των προιόντων μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και τα προιόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση( όπως ακριβώς τα παρέλαβε ο πελάτης ). Τα προιόντα προς αλλαγή πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό της αγοράς τους) απόδειξη λιανικής –τιμολόγιο).Διαφορετικά η αλλαγή δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή.Οι αλλαγές  γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προιόντος από τον πελάτη.Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα προιόντα που έχουν έκπτωση καθώς επίσης τα προιόντα προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό της αγοράς του (απόδειξη λιανικής – τιμολόγιο).

-Βήματα για την αλλαγή προιόντων

Στην περίπτωση αλλαγής,ο πελάτης μπορεί να κάνει το αίτημα αποστέλοντας email στην εταιρεία μας, ενημερώνοντας μας ποιο προιόν επιθυμεί να αλλάξει (κωδικός-όνομα προιόντος-μέγεθος) καθώς επίσης ποιο προιόν επιθυμεί να προμηθευτεί εκ νέου (κωδικός-ονομα προιόντος-μέγεθος).Για την διαθεσημότητα του καινούργιου προιόντος θα ενημερωθείτε μέσω email από την εταιρεία μας. Τα προιόντα προς αλλαγή ταχυδρομούνται με ευθύνη του πελάτη και με εταιρεία courier της επιλογής του.Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιπλέον ο πελάτης έχει την επιλογή  να χρησιμοποιήσει την ταχυδρομική (courier center) της εταιρείας μας όπου θα υπάρχει χρέωση η οποία θα ανέρχεται τα 5€, σε αυτήν την περίπτωση απαραίτητη είναι η επικοινωνία με την εταιρεία μας μέσω email. Εμείς με την σειρά μας οργανώνουμε σε συνεργασία με την courier center την παραλαβή του δέματος από τον χώρο που θα μας εχει υποδείξει ο πελάτης.Η πληρωμή της αποστολής πραγματοποιείται από τον πελάτη κατά την παράδοση του δέματος στην courier. Το προιόν που θα αποσταλλεί εκ νέου στον πελάτη δεν θα έχει κανένα κόστος αποστολής, θα είναι και πάλι δωρεάν.

Επιστροφές

Στην εταιρεία μας υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εάν για οποιονδήποτε  λόγο ο πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος με το προιόν. Η εταιρεία μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή των  προιόντων μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και τα προιόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση( όπως ακριβώς τα παράλαβε ο πελάτης) .Τα προιόντα προς επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό της αγοράς τους ( απ’οδειξη λιανικής – τιμολόγιο).Διαφορετικά η επιστροφή δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή.Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προιόντος από τον πελάτη.Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα προιόντα που έχουν έκπτωση.Επιπλέον επιστροφές – αλλαγές δεν γίνονται στα εσώρουχα για λόγους υγιεινής.

-Βήματα για την επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής,ο πελάτης μπορεί να κάνει το αίτημα αποστέλοντας email στην εταιρεία μας, γνωστοποιόντας τον λόγο που επιθυμεί να κάνει την επιστροφή.Στη συνέχεια θα πρέπει να επισυνάψει τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμεί να κατατεθεί το χρηματικό ποσό που είναι να επιστραφεί.Τα προιόντα προς επιστροφή ταχυδρομούνται με ευθύνη του πελάτη και με εταιρεία courier της επιλογής του. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελατη. Επιπλέον ο πελάτης έχει την επιλογή να χρησιμοποιήσει την ταχυδρομική (courier center) της εταιρείας μας  όπου θα υπάρχει χρέωση η οποία θα ανέρχεται τα 5€, σε αυτήν την περίπτωση απαραίτητη είναι η επικοινωνία με την εταιρεία μας  μεσω email. Εμείς με την σειρά μας οργανώνουμε σε συνεργασία με την courier center την παραλαβή του δέματος από τον χώρο που θα μας εχει υποδείξει ο πελάτης . Η πληρωμή της αποστολής πραγματοποιείται από τον πελάτη κατά την παράδοση του δέματος στην courier.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Προσωπικά Δεδομένα

Αντιλαμβανόμενοι ότι η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική, δεσμευόμαστε για την επίδειξη σεβασμού στην ιδιωτικότητά σας και την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της δικής σας εμπειρίας, την αξιολόγηση της χρήσης των στοιχείων και των λειτουργιών του Ιστοτόπου και για λόγους εξατομίκευσης και στόχευσης μάρκετινγκ.

Με τη χρήση του Ιστοτόπου, συναινείτε στη χρήση των cookies και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών παρακολούθησης (καλουμένων από κοινού «Cookies»). Θα έχετε δει σχετικά ένα αναδυόμενο παράθυρο κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον Ιστότοπο. Παρόλο, που δεν θα εμφανίζεται συνήθως σε επόμενες επισκέψεις, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Αν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ώστε να μην συλλέγονται Cookies στη συσκευή σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεδομένου ότι ορισμένα Cookies αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή σας, θα πρέπει να καθαρίσετε το ιστορικό της περιήγησής σας, για να έχετε αυτό το αποτέλεσμα. Τέλος, αν επιθυμείτε να διακοπεί η επεξεργασία των πληροφοριών, που συλλέχθηκαν πριν από την απόσυρση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@blacktulip.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies, που χρησιμοποιούμε και τον τρόπο χρήσης αυτών, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική για Cookies.

Συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών

Όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με εσάς για λόγους λειτουργικότητας και βελτίωσης της εμπειρίας σας:

Συσκευή
Αναγνωριστικό cookie
Διεύθυνση IP
Ρύθμιση ζώνης ώρας
Τύπος και έκδοση προγράμματος περιήγησης
Λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα
Αρχείο καταγραφής ιστού

Επίσης, κατά τη χρήση του Ιστοτόπου, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, που αφορούν εσάς ως χρήστη για σκοπούς μάρκετινγκ, όπως τα παρακάτω:

Στοιχεία επικοινωνίας
Αναγνωριστικό cookie
Προτιμήσεις  προϊόντων
Γεωγραφική θέση
Ώρα αλληλεπίδρασης
Συχνότητα επισκέψεων στους ιστότοπους
Αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπο
Πληροφορίες που αποκτώνται στα τμήματα του Ιστοτόπου
Πληροφορίες από τη συμμετοχή σας στις προσφορές και τους διαγωνισμούς μας
Λεπτομέρειες συναλλαγών και ιστορικό αγορών

Σκοπός επεξεργασίας

Σκοπός της επεξεργασίας των πιο πάνω αναφερομένων προσωπικών δεδομένων είναι (i) η βελτίωση της λειτουργικότητας και της εμπειρίας από τη χρήση του Ιστοτόπου, (ii) να επικοινωνήσουμε μαζί σας με υλικό μάρκετινγκ σε περίπτωση, που το έχετε επιλέξει, και (iii) να προωθήσουμε τα προϊόντα μας μέσω διαδικτύου με τη χρήση των Cookies.

Οι σκοποί (i) και (ii) βασίζονται στο νόμιμο συμφέρον να παράγουμε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση του Ιστοτόπου μας και να παρέχει την καλύτερη λειτουργικότητα και εμπειρία χρήσης. Ο σκοπός (iii) βασίζεται στη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Cookies και το νόμιμο συμφέρον μας για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, προβαίνουμε σε διαχωρισμό των δεδομένων σας, προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία σας από τις δικές μας δραστηριότητες μάρκετινγκ και να διασφαλίσουμε ότι οι διαφημίσεις που βλέπετε στο διαδίκτυο στοχεύουν εσάς, εφόσον τα Cookies έχουν αποθηκευτεί στη συσκευή σας. Ο διαχωρισμός πραγματοποιείται μέσω της χρήσης του Ιστοτόπου.

Η επεξεργασία των πληροφοριών γίνεται αποκλειστικά για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία από τη χρήση του Ιστοτόπου και για να σας αποστέλλουμε πληροφορίες (εφόσον έχετε ζητήσει και έχετε επιλέξει να τις λαμβάνετε). Η επεξεργασία συμμορφώνεται με τα εκάστοτε ισχύοντα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων και των απαιτήσεων ασφάλειας.

Δημοσίευση των πληροφοριών σε τρίτους

εΕνδέχεται να απαιτηθεί να μοιραστούν προσωπικά δεδομένα με τρίτους, προκειμένου να μας βοηθήσουν στην παροχή υπηρεσιών ή/και προϊόντων μας προς εσάς και για να διαχειριστούμε τον Ιστότοπό μας.

Ενδεικτικά:

Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, όταν κρίνεται αναγκαίο για την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων προς το www.blacktulip.gr
Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, πάροχοι διαφημιστικών και συναφών υπηρεσιών με σκοπό την οργάνωση προωθητικών ενεργειών, την εμπορική προώθηση των υπηρεσιών ή/και προϊόντων μας και έρευνας της αγοράς.

Με τον διαμοιρασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social share buttons), οι πληροφορίες θα διαβιβαστούν στον αντίστοιχο πάροχο.Με την ενεργοποίηση των κουμπιών διαμοιρασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social share buttons), ο αντίστοιχος πάροχος θα λάβει την πληροφορία ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας έχει αποκτήσει πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη σελίδα στον Ιστότοπό μας.

Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τους κανόνες περί προστασίας προσωπικών δεδομένων έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, που η Black Tulip αποθηκεύει και επεξεργάζεται.
Δικαίωμα εναντίωσης. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Δικαίωμα διόρθωσης και περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωση ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»). Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.
Δικαίωμα σε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων («φορητότητα δεδομένων»). Δικαιούστε να αποκτήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή και, αν είναι τεχνικά εφικτό, μπορείτε να ζητήσετε τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων απευθείας σε άλλη εταιρεία ή σε άλλο πρόσωπο, που ενεργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων.
Δικαίωμα εναντίωσης κατά του αποτελέσματος της αυτοματοποιημένης ατομικής λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, των προσωπικών σας δεδομένων, οι οποίες σας επηρεάζουν σημαντικά.
Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας. Εάν έχετε τυχόν παράπονα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Black Tulip, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Αν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@blacktulip.gr

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού για τον οποίο συνελέγησαν, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. Όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τα προσωπικά αυτά δεδομένα διαγράφονται.

Ιστότοποι τρίτων

Επισημαίνουμε ότι αυτή η Πολιτική δεν καλύπτει πολιτικές απορρήτου των ιστοτόπων τρίτων, που ενδέχεται να συνδέονται με τον Ιστότοπο και ούτε είναι η Black Tulip  υπεύθυνη για αυτές.

Αλλαγές στην Πολιτική

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική και σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε την Πολιτική αυτή καθώς και την Πολιτική για τα Cookies τακτικά, για να ενημερώνεστε για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Τελευταία ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στις 25/07/2020.

Close
Close

Είσοδος

Close

Καλάθι (0)

Cart is empty Δεν υπάρχουν ακόμα προϊόντα στο καλάθι σας