Πληροφορίες Αποστολής

Για την επιτυχή αποστολή  συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το Black Tulip δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός Ελλάδας μέσω μεταφορικής εταιρείας.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες που είναι άνω των 15 ευρώ. Για παραγγελίες που είναι κάτω του ποσού αυτού, η χρέωση αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 5,50 ευρώ,

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών.

Η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός  5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της από μέρους μας λήψης της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή και υπάρξει αδυναμία παραλαβής του δέματος με δική του ευθύνη το δέμα θα επιστρέψει στην εταιρεία courier και θα παραμείνει εκεί για 5 μέρες, για την παραλαβη του θα πρέπει ο πελατης να επισκεφτεί το παραρτημα της courier. Εάν  για οποιοδήποτε λόγο ο πελατης αποφασίσει ότι δεν θέλει να παραλάβει το δέμα , αυτό επιστρέφεται στην εταιρεία μας, τότε θα υπάρξει μια χρέωση των 10€ η οποία αφορά τα έξοδα αποστολής που έχει χρεωθεί η εταιρεία μας. Το ποσό αυτό θα πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμο της εταιρείας μας.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας μας. Διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης, υφίσταται κάποιο μεγάλο γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός εκτός ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος.

Close
Close

Είσοδος

Close

Καλάθι (0)

Cart is empty Δεν υπάρχουν ακόμα προϊόντα στο καλάθι σας