Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

  • Μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας VISA, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, ή μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μέσω του συνδεδεμένου με την τράπεζα Alpha Bank συστήματος πληρωμής της ιστοσελίδας μας.Δεχόμαστε όλων των ειδών κάρτες από οποιαδήποτε τράπεζα.Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard, Maestro, Diners, Discover. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.blacktulip.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.Το Blacktulip.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.Κόστος αποστολής όταν επιλεχθεί πληρωμή μέσω καρτας : Πλήρως ΔΩΡΕΑΝ για αγορές ΑΝΩ των 15 ευρώ, για παραγγελίες ΚΑΤΩ του ποσού αυτού η χρέωση αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 5.5 ευρώ.
  • Μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό  Λογαριασμό Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή της παραγγελίας σας με κατάθεση σας παρακαλούμε στείλτε μας ένα E-mail στο info@blacktulip.gr, και θα σας ενημερώσουμε για τα στοιχεία του λογαριασμού κατάθεσης. Κόστος αποστολής όταν επιλεχθεί πληρωμή μέσω καρτας : Πλήρως ΔΩΡΕΑΝ για αγορές ΑΝΩ των 15 ευρώ, για παραγγελίες ΚΑΤΩ του ποσού αυτού η χρέωση αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 5.5 ευρώ
  • Αντικαταβολή: Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής ,στο συνολικό ποσό πληρωμής θα προστεθεί η extra  χρέωση των 2 ευρώ που είναι το κόστος αντικαταβολής .
Close
Close

Είσοδος

Close

Καλάθι (0)

Cart is empty Δεν υπάρχουν ακόμα προϊόντα στο καλάθι σας